Η επιστημονική μας Συνεργάτιδα, Despoina Mantziari, παρουσίασε την έρευνα που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του Διδακτορικού της σε συνεργασία του AUTH iMedPhys και το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ στο 2ο ετήσιο Ελληνόφωνο Συνέδριο Εργαστηρίων Επικοινωνίας.

Η παρουσίαση εστίασε στην έννοια της ανθρωποκεντρικής έρευνας και της επικοινωνίας στην υγείας αναδεικύοντας το έργο ECAN Joint Action, που διερευνά τις απίστευτες δυνατότητες της τηλεϊατρικής στη φροντίδα του καρκίνου.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το πρωτοποριακό μας έργο με την 3ηΥΠΕ, όπου αναπτύσσουμε μια μεθοδολογία για την ενδυνάμωση των ασθενών, των οικείων τους και των επαγγελματιών υγείας. Η αποστολή μας είναι απλή: να δημιουργήσουμε κοινότητες και να ενδυναμώσουμε τα άτομα να αγκαλιάσουν και να χρησιμοποιήσουν την τηλεϊατρική στη φροντίδα της υγείας, αναδιαμορφώνοντας την υγειονομική περίθαλψη.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μετασχηματιστικό ταξίδι καθώς φέρνουμε κοντά ασθενείς, συγγενείς και επαγγελματίες υγείας, ενισχύοντας τις φωνές τους, στοχεύοντας σε μία ασθενοκεντρική προσέγγιση για φροντίδα της υγείας

Παρακολουθήστε το συνέδριο: https://www.youtube.com/watch?v=SpzhIImxaz4