Το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας στο πλαίσιο του μαθήματος "Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακή Καινοτομία" και της σειράς Ανοιχτών Διαλόγων Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει υποστηρίζει το 1ο startup bootcamp!

Το Walk / AUTh Innovation Accelerator σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό έργο AccEnt (Accelerating Innovation and Entrepreneurial Excellence in Higher Education Institutes) σας προσκαλούν στο 1ο startup bootcamp.

Tο 1ο Startup Bootcamp θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου – Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, στον 3ο όροφο της Πτέρυγας Γ της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Startup Bootcamp απευθύνεται σε φοιτήτριες/τες και ομάδες φοιτητριών/των της Θεσσαλονίκης κάθε βαθμίδας και τμήματος, που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε βασικές αρχές νεοφυούς επιχειρηματικότητας, να μεταφέρουν την επιχειρηματική τους ιδέα στην πράξη, να διαγωνιστούν και να διεκδικήσουν χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 1000 ευρώ, καθώς και υπηρεσίες καθοδήγησης.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα του παρακάτω συνδέσμου έως τη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. 

https://ec.europa.eu/eus.../runner/entrepreneurialweekend