Το AUTH iMedPhys ανάμεσα στους νικητές των Healthcare Business Awards #2023 by BOUSSIAS!

Σε μια λαμπερή τελετή και με συμμετοχή 400 εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας επιβραβεύθηκε η αριστεία στην Καινοτομία, στην Υγεία, στις Ψηφιακές Τεχνολογίες και στις Επενδύσεις.

Με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του ευρύτερου κλάδου της Υγείας που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τις υψηλές διακρίσεις προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη και την Κοινωνία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, η τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2023 που διοργανώθηκε για 8η χρονιά από την Boussias Events και το Health Daily.

Ανάμεσα στους νικητές της κατηγορίας "Ερευνητικό Έργο σε Πανεπιστήμια/ Εκπαιδευτικά Ιδρύματα/ Ερευνητικά Κέντρα/ Νοσοκομεία & Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες" βρίσκεται και το To Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειοu Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης που διακρίθηκε για τις Καινοτόμες Προσεγγίσεις στην Κατάρτιση Επαγγελματιών Υγείας για τη Φροντίδα Ευάλωτων Ομάδων Πληθυσμού!

Στην τελετή βράβευσης παρεβρέθηκαν συνεργάτες μας Evangelia Romanopoulou, Vicky Zilidou, Ιωαννα Δρατσιου και Ελένη Τρώντσιου.

Ευχαριστούμε και μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή & τους συμμετέχοντες.